Projekat „START UP LAZAREVAC“

Projekat „START UP LAZAREVAC“ ima za cilj promociju preduzetništva i preduzetničkih inicijativa na teritoriji GO Lazarevac.

Projektom je predviđena izrada web portala sa svim relevantnim informacijama o mogućnostima podsticajima i potrebnoj podršci za pokretanje i razvoj start ap biznisa.

Kako bi obezbedili što bolje efekte projekta i stvorili uslove za održivost projektnih aktivnosti, kroz projekat je predviđena i izrada studije koja će imati za cilj da predloži konkretne mere i preporuke za dalji razvoj ciljanog sektora.

Glavne ciljne grupe na projektu su nam građani GO Lazarevac koji žele da pokrenu sopstveni posao ili oni koji su već pokrenuli ali su u početnoj fazi razvoja i potrebna im je stručna i/ili finansijska podrška u daljem razvoju.

Glavne aktivnosti na projektu su:

  • Realizacija info radionica o potencijalnim izvorima finansiranja, izradi biznis planova, osnivanju firmi, administraciji..itd.
  • Izrada stručne studije
  • Izrada internet portala
  • Promocija projekta i preduzetništva putem društvenih mreža i lokalnih medija

Projekat finansira GRAD BEOGRAD kroz konkurs:

JAVNI KONKURS ZA SUFINANSIRANJE PROGRAMA OD JAVNOG INTERESA IZ OBLASTI PROMOCIJE PREDUZETNIŠTVA I ZAPOŠLJAVANJA NA TERITORIJI GRADA BEOGRADA ZA 2023. GODINU